تراش دندان: در ترمیم دندان با کامپوزیت، برعکس لمینت، دندان تراش نمیخورد و از حجم آن کاسته نمیشود، بلکه به راحتی بر روی سطوح دندان چسپانده میشود.
درمان پوسیدگی دندان: کامپوزیت دندانی برای ترمیم دندانهای دچار پوسیدگی یا تخریب به دلیل عفونت استفاده میشود.
این به معنای کمتر بودن زمان مورد نیاز برای ترمیم و کمتر بودن تعداد دفعات مراجعه به مطب دندانپزشک است.
اجتناب از عادتهای مخرب مانند محکم مسواک زدن دندانها یا خوردن مواد سخت که ممکن است به ترمیم آسیب برساند، ضروری است.
کمپانی آمریکایی بیسکو، بدون شک یکی از بهترین و با کیفیت ترین کامپوزیتهای دندان را در سراسر جهان تولید میکند. در ساخت کامپوزیت بیسکو از ماده سیلیکات کلسیم استفاده شده که از آسیب دیدن لثه و دندان زیر کامپوزیت جلوگیری میکند.
از کامپوزیت برای زیباسازی طرح لبخند و برطرف کردن برخی عیوب ظاهری دندان یا حتی بازسازی کلی دندان استفاده میکنند.
تمام این مراحل در کلینیک دندانپزشکی دکتر نصیری در نهایت دقت و ماهرانه صورت میپذیرد تا ترمیم دندان به بهترین شکل ممکن انجام شود.
از آنجایی که کامپوزیت یک روش غیر تهاجمی برای دندان است، میتوان از این روش زیبایی در سنین پایین نیز بهره برد.
از کامپوزیت به منظور بازسازی سطح این دندانها استفاده میشود.
وجود لکه های سفید یا تیره روی دندان که با هیچ روش دیگری برطرف نمی شوند.
ایزوله کردن دندان یا دندان هایی که قصد دارید کامپوزیت کنید
بله، باندینگ کامپوزیت میتواند فاصله بین دندانهای جلو را ببندد. دندانپزشک با استفاده از مواد رزینی همرنگ دندان، فاصله را پر کرده و سپس با نور شرایط کامپوزیت دندان خاصی سخت میکند. این روش سریع، مقرون به صرفه و نتایج فوری دارد.
یکی از چالشهای اصلی در انتخاب رنگ کامپوزیت دندان، تطابق دقیق آن با رنگ دندانهای طبیعی فرد بهگونهای است که تفاوتی قابل تشخیص نباشد. برای رفع این چالش، باید بر انتخاب صحیح سایه تمرکز کنیم که یکی از مهمترین دغدغهها در درمانهای دندانپزشکی است.
برای اینکه بفهمیم مراحل کامپوزیت دندان چگونه است باید از اولین قدم شروع کنیم. در مرحله اول، دندانپزشک به خوبی دندانهای شما را بررسی کرده و در صورت مشکلاتی از قبیل پوسیدگی ابتدا برای رفع این مشکلات اقدام کنید. همچنین دندانپزشک با توجه به شرایط فک و دندانهایتان مشورتهای لازم درباره انجام کامپوزیت را به شما میدهد.